Room '21 is de plek die ik gebruik om mijn artistieke praktijk te ondersteunen op financieel vlak. Het bouwen van installaties en organiseren van projecten kost vaak veel tijd, energie alsook geld. Om te kunnen blijven bouwen, aan dat wat ik graag doe, heb ik Room '21 opgericht.

In Room '21 kan je multipels, of unieke stukken, van mij kopen alsook een beroep doen op mijn technische vakkundigheid in de teken- en schilderkunst. Dit laatste houdt in dat ik in samenspraak met jou een schilder- of tekenwerk voor je maak. Van landschap tot portret, van canvas tot muur, klein of groot, ... Jij vraagt, ik maak. Tekeningen of schilderijen zullen altijd verbonden worden aan referenties of op vraag gekopieerde items. Ik beschouw deze dus NIET als mijn eigen werk en doe mijn uiterste best de regels betreffende copyright na te leven.

Wil je aldus iemand blij maken met een uniek handgemaakt geschenk, zie je graag het portret van je geliefde, zoon of dochter, ouder, idool.... in de living hangen, of wil je eindelijk wat kleur op die koude grijze muur smijten? Dan ben je hier van harte welkom!

Hieronder vind je drie portfolio's terug met een selectie aan werken.

Multiples

Objecten uit mijn artistieke praktijk

Diverse materialen

Paintings

Landschap, portret, stillevens, ....

Olie en acryl

Drawings

Tekeningen, schetsen, e.a.

Grafiet, houtskool, marker, pen, ...


Prijzen worden onderling besproken, aangezien de variatie in opdrachten. Kleine schilderijen en tekeningen of simpele schetsen zijn goedkoper dan grote. Potlood is goedkoper dan verf.

Interesse? Vragen? Opmerkingen?

Voel je vrij contact met me op te nemen.